Alla inlägg under mars 2017

Av Jonna Å - 2 mars 2017 23:58

Av Jonna Å - 2 mars 2017 23:54

Idag var det ganska jobbiga övningar på träningen. Till exempel när det var tävling i att kasta ärtpåsar, så var Måns tvungen att göra en sit-up mellan varje kast. När han skulle gå ut till köket vid receptionen där vi bjöds på tårta för att fira Move&Walks 20-årsdag, så han att det gjorde ont i ena foten. När vi tittade under strumpan hade han en sorts "tryck-skada" eller vad man ska kalla det, orsakad av att han har gått så mycket här. Han fick ett plåster på och då kunde han fortsätta träningen. I slutet hade han gått utan annat stöd än ett hopprep runt sig (som Pontus höll spänt).

Frans och jag var på Biltema, men han fick ett utbrott över att man ej fick köra med bilarna där (elbilar, Bobbycars, mm). Han var arg i cirka en timma. Sedan ångerfull och gosig. Vi tittade på skid-VM efter träningen (killarna paddade mest) och fick se svenska tjejerna ta silver i stafetten. Sedan tog vi en sista tur med bussen. Enligt killarnas önskemål åkte vi buss och spårvagn (och såg att 2 spårvagnar kolliderat precis innan, ni har kanske sett det på nyheterna), besökte "höga hissen" samt åkte rulltrappor på Nordstan. Vi köpte present till Kusin Elin som snart fyller år, det blev Trolls-sängkläder. Och Måns valde precis likadana sängkläder som "belöning-för-avklarad-träningsmånad". Sedan åt vi på Burger King och kom inte hem förrän vid läggdags. Ikväll har Pontus och jag packat, det mesta är i bilen nu. Imorgon eftermiddag kör vi hem till Broddamåla!

Av Jonna Å - 1 mars 2017 23:54

Imorse blev Måns lite ledsen precis innan träningen skulle börja och frågade oss om det är epilepsin som gör att han inte kan gå. Dessa stunder när han är ledsen över sådana saker kommer inte så ofta, men de tynger mitt mammahjärta i många timmar därefter. Träningen gick som på räls dock och han var inte ledsen mer. I slutet av träningen gick han till hissarna och sedan 2 våningar upp i trappan till kontoren på våning 5. Slitigt värre! Belöningen blev att välja en present hos Annika. Måns valde inte en bil, en film eller ett spel; - utan en jättefin anteckningsbok. ("Som du har och skriver i, mamma.") Han fick en ask med pennor också och med dem satt han och skrev en lång stund i sin nya bok på eftermiddagen. Han ville bland annat skriva alla färger på engelska, med rätt penna.

Vi tog det lugnt och höll oss hemma och inne idag. Det har regnat rejält nästan hela dagen. Vi har jobbat med skolarbete, pysslat, gjort fruktspett, tvättat i tvättstugan, badat/duschat, varit i källaren... Pontus frågade Måns när han var färdig med skolarbetet vilken hans favoritbokstav är. Då svarade han "J" med motiveringen att mitt namn börjar på j. Gullehjärtat! Vid läggdags ville båda killarna ha massage, så jag fick ligga i (P var på shoppingtur).

(Om någon har en gissning om vad Frans och jag gjorde idag när vi hade egentid.... så gissar ni rätt. Vi gick dit med nya paraplyer, vilket var ganska mysigt. När vi kom hem läste vi Bamsetidningar.)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards